Aquarius élményfürdő Nyíregyháza

A felújítás után újra megnyitja kapuit a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő

Helyi hírek

Nyíregyházán február 3-án, pénteken reggel 9 órától ismét kinyit az Aquarius Élményfürdő.

A fürdőket 180 naponként be kell zárni a kötelező tisztítások miatt. A bezárás alatt a medencéknél is teljes körű karbantartást végeztek, kisebb felújításokat, javításokat hajtottak végre, meglazult csempéket javítottak, és rendbe tették a túlfolyó rácsokat és vályúkat. A kinti medencénél is helyreállították a keletkezett hibákat melynek végeztével február 3-án, pénteken újranyit az élményfürdő.

A vendégek körében igen népszerű finn szaunát is teljes körűen felújították az élményfürdőben, az átalakítás eredménye, hogy nagyjából plusz öt fő fér majd el ebben a szaunában.

„Január 9-én kezdtük meg ezeket a munkákat, tervezetten február 3-ig be is tudunk fejezni minden munkát. Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy az energiaárak a vártnál jobban alakulnak. Ennek eredményeként az a döntés született, hogy február 3-ra, a tervezett karbantartási időszakban el tudunk végezni mindent. Ez egy rendkívül szerteágazó munka volt. A fürdőkben 180 napos ciklusonként be kell zárni, a kötelező tisztítások miatt, az üzemeltetés közben pedig igénybe veszik az egész fürdőművet a látogatók, melynek eredményeként számos apróbb javítási munka keletkezik a nagy leterheltség mellett, amit nem lehet csak egy hosszabb bezárás alatt orvosolni” – mondta Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.