Évértékelés és együttműködési terv

Rendőrség
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat tagjai találkoztak Debrecenben, a Megyeházán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. december 17-én 10 órára találkozóra hívta meg a Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat tagjait, hogy értékeljék a 2014. évi együttműködésüket és egyeztessenek a jövő évi feladataikról.

A rendezvényen meghívott vendégként részt vett Pajna Zoltán a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlés elnöke és Prof. Dr. Bartha Elek a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese.

A megjelenteket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nevében Dr. Lingvay Csaba r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, majd vendéglátóként a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlés elnöke, Pajna Zoltán köszöntötte. A Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat nevében, Bernáth Bálint elnök szólt a megjelentekhez.

A résztvevők tájékoztatást kaptak a Hajdú-Bihar Megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport tevékenységéről.

A rendezvény fő célja volt a 2014. évi önkormányzati választásokra tekintettel, a két szervezet közötti együttműködés megújítása, az elmúlt időszak tapasztalatainak megvitatása, valamint a következő időszak legfontosabb feladatainak összegyűjtése.