Beszóltak Köllő Babettnek

Ország

Köllő Babett luxusfeleségnek rengeteg követője van a közösségi oldalakon. Egyikük, egy idősebb nő olyat szólt be neki, ami nem hagyja nyugodni őt.

Az idősebb hölgy azt írta, leiratkozik az oldaláról, mert már elege van a tökéletes életéből és nem tudja ezt már tovább nézni.

Babettet nagyon elgondolkodtatta a hozzászólás és Instagram oldalán osztotta meg véleményét az esetről, és vallott önmagáról és a tökéletességről:

Azt gondolom, hogy nincs olyan ember ezen a Földön, akinek az élete tökéletes lenne, akinek nem kellene napi szinten megküzdenie problémákkal, akinek nem lenne jó nagy csomagja. Nyilván a terhek mértéke változik, de sokszor igaz az a mondás, hogy ha látnánk mások pakkját – amit előtte kisebbnek véltünk – azonnal kérnénk vissza a sajátunkat.

Köllő Babett egyébként is úgy van vele, hogy a problémái, gondjai nem tartoznak senki másra, nem egy posztban fogja azokat megosztani az ismeretlenekkel, és arra kérte követőit, hogy ha van olyan, akit mások nyomora nyugtat meg, az tényleg ne kövesse őt.