Bódi Sylvi szörfözik

Bódi Sylvinek hiányzik a szörfözés

Bulvár

Ezt leszámítva nagyon boldog, hogy vidéken élhet, növényeket és állatokat nevelhet.

Jó darabig élvezte a budapesti főváros nyüzsgését a modell, sőt, időről-időre a tengerpartra is leköltözött, hogy a szörfözésnek éljen. Néhány éve azonban Bódi Sylvi úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a nagyvilági életet és vidéken telepedik le.

Sylvi nem bánta meg a döntését, egyáltalán nem hiányzik neki a rivaldafény – írja a Blikk. A Tények Plusznak mesélte el, hogy nagyon szereti, hogy vidéken lelassul az élet, és már egy kicsit stresszesnek is érzi, ha Budapestre kell mennie. Ott dugó van és feszültek az emberek, most, karácsony közeledtével pedig különösen, az emberek dulakodnak, dudálnak. Ez vidéken nincs meg, ott senki nem rohan sehova, a szomszédok pedig beszélgetnek egymással.

Egy dolog azonban hiányzik neki a múltjából. A szörfözés.

Az nagyon bír hiányozni nekem. Az rossz, hogy nincsen tengerpartunk… nagyon jó lenne, vagy egy óceánpart esetleg. Azt nagyon szeretném űzni. Nehéz most úgy, hogy ilyen életet élek, mert köt ide a csirke, a fürjek, a kert

– mondta Sylvi, akinek bár nehéz megszerveznie egy elutazást, de tervei szerint most télen néhány hétre elutazik Indonéziába vagy egy szép szigetvilágba, hogy újra meglovagolhassa a hullámokat, mint annak idején.