Majoros Péter Majka

Ennyit keres egy koncertjével Majka

Bulvár

A Forbes magazin szerint Majka a legértékesebb magyar celeb, most az is kiderült, mennyi pénzt keres a rapper.

Majkát 20 évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor beköltözött a ValóVilágba. Karrierje azóta szárnyal, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Forbes üzleti magazin idei listája.

Jelenleg Majka az ország legértékesebb celebje. Amellett, hogy teltházas koncerteket tart, tévében szerepel, műsort vezet. Csak idén tavasszal 80 millió forint osztalékot fizethetett ki neki a főleg film-, videó- és televízióműsor-gyártással foglalkozó cége a tavalyi forgalom alapján – emlékeztet a Blikk.

A lap kíváncsi volt arra is, mennyit kereshet Majka a koncertjeivel. Egy szakmabeli segített a számolásban.

A Majka, ami korábban Majka-Curtis produkció volt, közel hat és fél millió forint, plusz útiköltségért lép fel, amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek úgy két millió marad, amelyet pár héttel ezelőttig megosztottak egymás között. Mostanra ez talán annyit változott, hogy Majka többet vesz ki és feltehetően a csapatnak is kicsit több gázsit ad, neki úgy másfél millió maradhat koncertenként

– mondta a szakmabeli. A lap számításai szerint az idei kilenc állomásos swing-turné, a 11 közös Majka-Curtis, majd az azóta megtartott Majka-buli, illetve a turné további meghirdetett kilenc koncertje után közel 43 millió forint ütheti Majka tenyerét.

És ehhez jön még az a gázsi, amit a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjaként kapott, ami 15 millió forint körül lehet. Több céget is reklámoz közösségi oldalain, hogy ezekkel mennyit keres, azt nem tudni, de biztos nem jár rosszul, hiszen jelenleg is egy csaknem 40 milliós autóval jár, amit egy autókereskedéstől kapott.