Nagy Alekosz

Alekosz kiakadt, hogy még nem kapta meg a Karinthy-gyűrűt

Bulvár

Alekosz a Facebook oldalán jelentette be, hogy már három napja reménytelenül várja a Karinthy-gyűrűt, de még nem érkezett meg hozzá. – írta meg a Blikk

Minden év június 25-én adják oda a legjobb humoristának a Karinthy-gyűrűt, amelyet szerinte már meg kellet volna kapnia, hiszen igen aktív tagja a magyar szórakoztatóiparnak.

„Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján ugyanis odaadják a gyűrűt, amely csakis a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott. Több mint egy évtizede vagyok igen aktív része a Magyar szórakoztatóiparnak, mindig megújulva, televízióban, rádióban, interneten egyaránt. Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt” – írta a közösségi oldalán.

„Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak, cserélgetnek egymás között ezek. Adják nekem a gyűrűt! És vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá. Kitartásom töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen. Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy-gyűrű várományosa”