Ben Stiller ukrajnai látogatása során Zelenszkijjel is találkozott

Bulvár

Ben Stiller amerikai színész és az ENSZ jószolgálati nagykövete Ukrajnába látogatott, ahol személyesen Zelenszkij elnökkel találkozott.

Ben Stiller nem az első amerikai híresség, aki a béke jegyében Ukrajnába látogat, hogy felhívja a figyelmet az ukrán-orosz háborúra. Korábban Sean Penn vagy Angelina Jolie is járt már Ukrajnában, hogy segítse a háború sújtotta országot. Stiller helyi emberekkel találkozott és menekültközpontokat látogatott meg ott tartózkodása alatt. Ben Stiller apai ági ősei a jelenleg Ukrajna nyugati részéhez tartozó Galiciában élő zsidók voltak, akik később az Egyesült Államokba vándoroltak.

A személyes találkozóról Zelenszkij is kirakott egy kétperces videót a Facebookra, amelyben látható, hogyan fogadja a színészt az irodájában  – írta meg a Blikk. Az ukrán elnök nagyon örül annak, hogy ilyen sokan támogatják őket a világ minden pontján. Videója mellé ezt írta:

Az ukránok az egész világ támogatását élvezik, amit sok híres ember – így példéul Ben Stiller – látogatása is megerősíti. Nagyra értékeljük, hogy itt van hazánk számára ebben a nehéz időszakban.

A találkozóról a videót itt lehet megtekinteni:

Fotó: Facebook/Csehszlovák Kém