Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Stana Alexandra Meggyes Dávidról: “Berobbant az életembe”

Bulvár

Stana Alexandra őszintén beszélt kapcsolatáról Meggyes Dáviddal. Továbbra sem gondolja, hogy elszerette őt volt párjától, Horváth Grétától.

Stana Alexandra nem hisz abban, hogy bárkit is el lehet szeretni bárkitől. Úgy gondolja, ha valakinek stabil a párkapcsolata és a két fél boldog együtt, akkor ilyen nem történik.

Többek között erről is beszélt a life.hu-nak a táncosnő, akiről év elején derült ki, hogy ő áll Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítása mögött.

Lehet bűnbakot keresni, de, aki mélyen magába néz, az tudja, hogy ez nem így működik a való életben. Sok olyan üzenetet kapok, hogy a karma vissza fogja adni, de ha ez van megírva, akkor így kell lennie. Nem hittem, hogy ekkora ügy lesz belőle

– mondta Stana Alexandra, aki nem tartja magát közszereplőnek, és arra törekszik, hogy kizárja a rosszindulatú kommenteket. Ebben új párja sokkal jobb nála. Dávid egyáltalán nem foglalkozott a külvilág véleményével, és a stabilitása sokat segített Alexandrának abban, hogy jól kezelje a kritikákat is.

Gyuri után megfogadtam, hogy nem akarom kirakatban élni az életem, mert az hosszú távon nem építi a kapcsolatot. Dávid elfogadta a döntésemet, de nem akartam azt éreztetni vele, hogy nem vagyok rá büszke. Biztos akartam lenni az érzéseimben, és Dávid nem is tudott arról, hogy a közös képünket Valentin-napon fogom megosztani

– mondta Alexandra, aki részéről a Valetin-napi közös fotó posztolása inkább egy gesztus volt Dávid felé, és nem a szerelmüket akarta bizonyítani a külvilágnak. A táncosnő azt is elmondta, miután lezárta kapcsolatát férjével, Köcse Györggyel, nem vágyott még új társra, de Dáviddal hamar közel kerültek egymáshoz.

Berobbant az életembe, és őszintén szólva megijedtem az érzéseimtől. Dávid sok szempontból változtatott a világnézetemen, és új tapasztalatokkal gazdagodtam általa. Ő az első olyan párom, aki nem táncos vagy művész beállítottságú, és élvezem, hogy különbözünk ezen a téren.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid néhány hónapja alkot egy párt. Egyelőre még nem költöztek össze, mindkettőjük számára a munka és a karrier most a legfontosabb, ugyanakkor boldoggá teszik egymást és élveznek minden együtt töltött pillanatot.