Will Smith nem csak a feleségével szexel

Világ

Meglepő információ derült ki Will Smithről: nyitott házasságban él, mert ő és felesége is csak szenvedtek, amikor még monogámok voltak.

A világsztár a GQ magazinnak árulta el, hogy neki és feleségének is volt már szexuális kapcsolata másokkal a házasságuk folyamán.

Bár a kapcsolatuk monogámnak indult, mindketten rosszul érezték magukat a korlátok között, és csak szenvedtek. Ezért döntöttek úgy, hogy kipróbálják a nyitott házasságot.

Bizalmat és szabadságot adunk a másiknak, így a házasságunkat nem börtönként fogjuk fel, azonban ezt az utat senkinek sem ajánlom. Számomra viszont a feltétel nélküli támogatás és az egymásnak nyújtott szabadság a szeretet legmagasabb kifejezőeszköze

– idézte Will Smith szavait a Tények. A filmsztár ma már úgy látja, semmi rossz nincs a nyitott házasságban. Mivel keresztény nevelést kapott, korábban sokszor bűnnek érezte, amikor feleségén kívül mást is megkívánt, de végül rájött, hogy ettől ő még nem rossz ember és mára már természetes számukra, hogy mással is ágyba bújnak néha.