Jobban van az életveszélyesen megsérült debreceni bokszoló

Sport

Az ősz végén szenvedett súlyos, életveszélyes balesetet a DVSC bokszbajnoka, Szabó Ervin, de az állapota folyamatosan javul – közölte a klub honlapja. Ervin pár napja sikeres gerincműtéten esett át.

Szabó Sándor, a DVSC bokszklub elnöke elmondta, fia újabb nagy lépéseket tett a gyógyulás felé. A gerincműtét jól zajlott, az orvosok szerint eredményes volt a beavatkozás, ezért jó esély van arra, hogy ha lassan is, de Ervin teljesen rendbe jön.

A minap végre a lélegeztető csőtől is megszabadították a fiatal sportolót, ami szintén komoly előrelépés, ez azt jelenti, hogy a begyulladt tüdő is megfelelően kezd működni.

– A múltkor Ervin, aki beszélni még nem tudott hozzánk, mutogatva próbált nagyon “elmondani” nekünk valamit, de mi sehogy se értettük meg, bárhogy próbálkozott. Erre egyszer csak megunta és bár alig tudja mozgatni még a kezét, az ujjait, valahogy felemelte a karját és belecsapott az előtte lévő papírba mérgében. Ekkor tudtam immár biztosan, hogy visszakapom a fiamat! – nyilatkozta Szabó Ervin a DVSC bokszklub elnöke.