rakamazi díler

Otthonában fogták el a rendőrök a rakamazi kábítószer-dílert

Rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Gy. 49 éves rakamazi lakos ellen. – közölte a police.hu

A férfi a lakóhelyén anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árult kábítószert. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói és a Rakamazi Rendőrőrs munkatársai 2023. március 1-jén összehangolt akció keretén belül otthonában fogták el B. Gy.-t. A férfi mikor észlelte a házába behatoló rendőröket felkapott az asztalról egy nagyobb adag kábítószer gyanús anyagot és azt a csomagolással együtt lenyelte, így próbálta meg eltűntetni a bizonyítékot. A rendőrök B. Gy. orvosi ellátása után lefoglalták az általa lenyelt 12,5 gramm kristályos szerkezetű anyagot, valamint 16 db kábítószer gyanús tablettát, pénzt és a bódító hatású szerek csomagoláshoz használatos eszközöket.

A nyomozók a 49 éves férfit előállították a rendőrőrsre, majd gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.