rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség a nagycserkeszi autóbalesettel kapcsolatban

Rendőrség

A rendőrség  olyan szemtanúkat keres, akik érdemleges információval rendelkeznek egy Nagycserkesz közelében történt baleset körülményeiről.

A baleset még 2022. november 5-én 15 óra körül történt. Nyíregyháza felől Nagycserkesz irányába közlekedett egy Skoda Octaviát vezető autós, amikor egy tehergépkocsit próbált megelőzni. Az előzés során a személygépkocsit vezető autós megcsúszott, és átsodródott a szemközti sávba, ahol egy kisbusszal ütközött. Az ütközés olyan súlyos volt, hogy a Skodát vezető 45 éves tiszaeszlári férfi a helyszínen meghalt.

A rendelkezésre álló adatok szerint közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt Nagycserkesz irányából Nyíregyháza felé egy piros színű személygépkocsi is közlekedett, amelynek a vezetője és utasai érdemleges információkkal szolgálhatnak a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A rendőrség kéri, hogy az autós a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón jelentkezzen a baleset tisztázása érdekében.