Megkéselték az egyik nyíregyházi edzőterem fitneszmodelljét

Rendőrség

Elfogtak és őrizetbe vettek egy 28 éves férfit, aki otthonukban késsel megszúrta feleségét K. Ildikót, aki egy magyar fitneszmodell és egy ismert nyíregyházi edzőtermet vezet.

A rendőrségi segélyvonalat hajnalban hívta egy bejelentő, hogy a szomszédjában élő nő vérző sérülésekkel kért tőle menedéket és segítséget, mert a férje késsel többször megszúrta, és bár sikerült elmenekülnie, a másfél éves gyermeküket nem tudta magával hozni. – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A fiatal nő a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy férje a gyereket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, többször megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba, és önmagával is végezni fog. A helyszínre riasztották a Terrorelhárítási Központ egységeit is.

A központ főigazgatójának telefonos irányításával a nyíregyházi rendőrök behatoltak a házba. Az egyik szobába bezárva sértetlenül megtalálták a gyereket, apjára pedig egy másik szobában, önmagának okozott sérülésekkel, eszméletlenül találtak rá. A mentők a két sérültet kórházba vitték, a férfi ellen emberölés kísérlete miatt indult büntetőeljárás – olvasható a közleményben.

Fotó:police.hu