A kölcsei rendőrök elfogták az árucsempészettel gyanúsítható férfit

Rendőrség

A nagy mennyiségű dohányárut és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a rendőrök átadták a NAV munkatársainak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai két őrizetlenül hátrahagyott személygépkocsit vizsgáltak át Csaholc és Sonkád települések közelében 2020. október 14-én. A rendőrök mindkét gépkocsiban nagy mennyiségű, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak.

Sonkádon intézkedtek a kölcsei rendőrök egy személygépkocsival közlekedő járművezetővel szemben, akinek utasa megegyezett azzal a férfival, akinek személyes okmányait megtalálták az egyik őrizetlenül hagyott, jövedéki termékkel megrakott gépkocsiban.

A rendőrök a 46 éves férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol a húszmillió forintot meghaladó értékű dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.