Elfogták a nyírmihálydi rablás elkövetőit

Rendőrség

Kukoricavásárlás ürügyén keresték fel a sértettet a gyanúsítottak- tette közzé a police.hu

A rendőrségen 2020. május 18-án egy 85 éves nyírmihálydi férfit tett bejelentés, mely szerint május 17-én 19 óra körül egy számára ismeretlen férfi kirabolta.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és az ismeretlen elkövető felkutatását, akit rövid időn belül beazonosítottak, és elfogtak. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egyik ismerősével kukoricavásárlás ürügyén kereste fel a sértettet.  B. J. bement az idős férfival a lakóház melléképületébe, míg társa a közelben egy autóban várakozott. Amikor a 85 éves sértett az eladásra szánt kukoricát készítette elő, akkor B. J. az idős férfit leszorította, és a nadrágja zsebéből kivette a pénztárcáját, majd a benne lévő pénzzel együtt sietve távozott. Ezután a társa gépkocsival felvette a menekülő férfit, majd elhajtottak a helyszínről.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai B. J. 33 éves nyírmihálydi lakost rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették. Társa, S. J. 33 éves nyírmihálydi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.