Kerekesszéket loptak a kórházból

Rendőrség

A nyíregyházi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát- írta meg a police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 15 éves nyíregyházi lány és egy 17 éves nyírteleki fiú ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2019. november 14-én éjjel, a lány kórházi ellátását követően eltulajdonítottak az egészségügyi intézmény területéről egy kerekesszéket.

A mentőszolgálat munkatársai látták meg a fiatalokat, és értesítették a rendőrséget. A rendőrök a rendőrkapitányságra előállították őket, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásukban azt nyilatkozták, hogy nem volt tudomásuk arról, hogy a tolószéket csak a kórház területén használhatják, annak ellenére, hogy erre az intézményben tábla figyelmezteti őket. A használat közben megrongálódott kerekesszéket az eljárás alatt visszaszolgáltatták a kórháznak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.