Elfogták a nyíregyházi nyomozók a rablás és testi sértés elkövetőit

Rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Tné B. M. 59 éves, T. A. 28 éves, T. L. 22 éves derecskei lakosok és Cs. Á. 64 éves tataházai lakos ellen.- írta meg a police.hu

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2020. május 16-án hajnalban a 4-es főút mellett Székelynél bántalmaztak egy 48 éves román állampolgárságú férfit, miközben elvették tőle a mobiltelefonját és a pendrive-ját, amelyeken úgy vélték, hogy egyikükről kompromittáló felvételek vannak. Eltulajdonították továbbá az övtáskáját, a benne lévő készpénzzel.

A külföldi férfit, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, az út szélén sorsára hagyták. A sérült férfi megtalálásáról érkezett bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeképpen néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két nőt és két férfit, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.