Jelentkezzen, ha felismeri a tolvajt!

Rendőrség
A balmazújvárosi rendőrök a képen látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2014. szeptember 16-án 13 óra és 15 óra közötti időben az egyik balmazújvárosi közintézményből ellopott egy pénztárcát a benne lévő bankkártyával, melyet még aznap felhasznált. Az ismeretlen tettes a sértett számlájáról az eltulajdonított bankkártyával az egyik helyi ATM automatából készpénzt vett fel.

 A férfiról az ATM automata biztonsági kamerája felvételt készített.

Az ismeretlen tettes 20-30 év körüli, 180-185 centiméter magas, rövid hajú, a bűncselekmény idején fekete színű sportcipőt, farmer halásznadrágot, világosszürke színű kapucnis pulóvert és baseball sapkát, valamint fekete hátizsákot viselt.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri és tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen – személyesen – a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.