Fenyegetett és ütött is

Rendőrség
A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be egy 33 éves kismarjai nővel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és zaklatás vétség miatt folytatott eljárását.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves nő 2014. október 7-én 8 óra 45 perckor az egyik kismarjai hivatalban az ügyében eljáró hatósági ügyintézőt megfenyegette és egy alkalommal tenyérrel fejen ütötte. A nő másnap 8 óra 45 perc körüli időben ismét megjelent a hivatalban, ahol egy másik ügyintézőt is megfenyegetett, ha nem a javára döntenek az ügyében akkor  „leszúrkálja őket”.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság nyomozói közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Zsuzsát, aki cselekmény elkövetését elismerte.

A kismarjai nővel szemben folytatott nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte és az ügyben keletkezett iratokat 2014. november 25-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség felé.