Egy hónap múlva kezdődik a Deja Vu Fesztivál Szegeden

Party Zone

Egy hónap múlva, június 6-án délután 5 órától elstartol a Deja Vu Fesztivál, Magyarország legnagyobb időutazása, ahol három napon át egymást váltják majd a színpadokon a 90-es és 2000-es évek sztárjai.
A nemzetközi mezőnyből érkezik majd Angliából minden idők legsikeresebb lánycsapatának egyetlen ma is aktív tagja, MELANIE C a SPICE GIRLS-ből, a 90-es évek egyik legsikeresebb dance duója, a 2UNLIMITED, a svéd popzene alapkövének számító ACE of BASE egykori énekesnője, JENNY BERGGEN, a 2000-es évek szőke bombázója CASCADA, a többek között a Diszkópatkányokból ismert mega sláger, a ’What is love’ előadója, HADDAWAY, az évtizedek után a DEJA VU-n először összeálló O-zone, de érkezik még az ALCAZAR, a REDNEX, DJ ANTOINE, EDWARD MAYA.

A hazai mezőnyből az idei fesztiválon fellép a tavaly teltházas aréna koncertet adó TNT, azaz Dobrády Ákos és Inti, jön a Raggamoffin stílus kitalálója LL JUNIOR, a több mint 30 éve töretlen sikernek örvendő ZOLTÁN ERIKA, a Balatoni láz és a Tanga előadói a 4F Club, az idén 20 éves fennállását ünneplő Peat Jr és Fernando feat. Sheela, de itt lesz DJ Sterbinszky, Náksi Atilla, az Erős és Spigiboy duó, DJ Dominique, Rakonczai Imre és Bárány Attila is.

A szegedi legendák közül fellép majd JoeR, DJ Bigiboy, Nacsa Norbi, DJ Toka, Gabriel B, jön a MILLENNIUM KIDS partysorozat, és visszatér Gango is!

Idén a rendezvény két házigazdája MolnárBé és Levi lesz!

A fesztivál előtt a DEJA VU-vel lehet találkozni még a borfesztiválon is, ahol akár bérletet is lehet nyerni a szerencséseknek, de aki biztosra menne, az látogasson el a Klauzál térre a DEJA VU standjához, ahol akár meg is veheti belépőjegyét Magyarország legnagyobb Retrofesztiváljára.

Már csak 1 hónap, és június 6-7-8. között hivatalosan is elindul a nyár az ország legnagyobb időutazásával, a DEJA VU FESZTIVÁL-al az Újszegedi Partfürdőn.

Ezen felül szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a sajtóakkreditáció május 31-én, éjfélkor lezárul. Amennyiben szeretnél akkreditálni a dejavufesztival.hu/sajtoakkreditacio/ oldalon megteheted.

(Deja Vu Fesztivál)

Fotó: illusztráció