Zalatnay Sarolta és Kovács Kati is aláírt a Fidesznek

Ország

Zalatnay Sarolta Érden írta alá a kormány “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petícióját, és fotózkodott is a Fideszes politikusokkal.

Frissítés: így már érthetőbb a sztori:

Tízmillió forintos állami támogatást kapott a Fidesznek aláíró Zalatnay Sarolta

Az énekesnő az érdi “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” elnevezésű Fidesz-rendezvényen vett részt, pedig korábban azt mondta, őt nem érdekli a politika, sőt, utálja azt. Évekkel ezelőtt Cini Lilu videóblogjában még így nyilatkozott:

Ha belegondolok – mindenféle politika ellenére, mert gyűlölöm a politikát –, sokkal, de sokkal nagyobb rendszerváltás voltunk mi, mint bármilyen politikai váltás. A zene, a táncdalfesztivál, az öltözködésünk, a szabadságunk, a dalszövegek. Az lehet mondani, hogy az volt igazi.

– mondta akkor.

Az érdi rendezvény egyik meghívottja volt Aradszky András országgyűlési képviselő is, aki számára megtisztelő volt, hogy Zalatnay Sarolta is ellátogatott a helyszínre és „kiállt a biztonságos, normális jövő mellett”. Cini erre annyit válaszolt, hogy mindig szívesen demonstrál a jövő generációja érdekében, akik között van a lánya is – írta meg a Blikk.

Zalatnay a kommentekre is reagált, úgy látja, rengeteg szeretetet kapott, miután átadta adatait a Fidesznek:

Köszönöm a sok gratulációt , a kedves lájkokat,boldog vagyok mert annyi szeretetet kaptam tőletek,mint a színpadon szoktam. Ez is erősíti bennem azt,hogy jó helyen vagyok,mert “ Mindig kell egy barát “

– írta Cini.

A Fidesz budakeszi szervezete osztotta meg, hogy Kovács Kati is aláírt a kormánypártnak: