Novozánszki VV Fanni

Kiviszik a börtönből VV Fanni feltételezett gyilkosát – az ügyvéd túszejtéstől tart

Ország

VV Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót hamarosan kihozzák a börtönből a rendhagyó, helyszíni tárgyalásra. Fanni családjának ügyvédje attól tart, a vádlott túszul ejtheti őket.

Azzal, hogy kihozzák B. Lászlót a börtönből, abban bíznak, meg tudják őt törni és négy év után kiderülhet a teljes igazság VV Fanni halálával kapcsolatban.

B. Lászlónak a helyszíneken kell elmondani, mikor, mit tett a lánnyal. A gyanúsított egy autóban utazik majd a bírónővel, az ügyésszel és az áldozat családjának ügyvédjével, emiatt az ügyvéd attól tart, hogy mivel B. Lászlónak nincs vesztenivalója, akár megpróbálhatja túszul is ejteni őket, hogy meneküljön.

Az ügyészség harminc évet kért B. Lászlóra. Ez olyan mértékű büntetés, aminél már bizony előfordul, hogy meggondolja az elítélt, hogy a börtönt választja, avagy menekül

– nyilatkozta a Borsnak dr. Lichy József, a Novozánszky család képviselője, aki egyébként jó ötletnek tartja, hogy a vádlott mozgását lemodellezve járják végig azt az utat, amit Fanni eltűnésének napján megtett. Szerinte a személyes impulzusok segítik majd a bírónő munkáját is.

Dr. Lichy József ugyanakkor aggódik, szerinte ugyanis benne van a pakliban, hogy B. László úgy, hogy testközelben, egy autóban lesz a bíróval, az ügyésszel és vele, túszul ejti a társaságot, hiszen nincs veszítenivalója. Az ügyvéd éppen ezért kérvényezni fogja a bíróságot, hogy egy rendőrt vagy biztonsági embert mindenképpen vigyenek magukkal az útra.