Júniusban újranyitnak országszerte a Cinema City mozik

Kultúra

Kétszázhárom nap zárva tartás után június 3-án újranyitnak országszerte a Cinema City mozik. Egyebek mellett a Nomádok földje című Oscar-díjas filmdrámával, Lelki ismeretek című animációs filmmel és a Hét kis véletlen című magyar alkotással indulnak a vetítések.

Júniusban a Cinema City mozik műsorra tűzik egyebek mellett a Hang nélkül 2 című thrillert, a Halálos Iramban 9. és a Szörnyella című krimi-vígjátékot – olvasható a mozihálózat MTI-hez elküldött tájékoztatójában.

Látható lesz a Démonok között 3. – Az ördög kényszerített című amerikai természetfeletti horrorfilm és a Spirál: Fűrész hagyatéka című bűnügyi-horror, a Fűrész-filmsorozat kilencedik része.

A családokat a Disney stúdió Luca című animációs kalandfilmje és a Sony stúdió Nyúl Péter – Nyúlcipő című animációja várja. A magyar produkciók közül Felméri Cecília Spirál, Gothár Péter Hét kis véletlen és Kocsis Ágnes Éden című filmdrámáját láthatják a nézők.

A magyar alkotások közül a nyár folyamán tűzik műsorra Badits Ákos Űrpiknik, Varsics Péter Így vagy tökéletes című filmjét, valamint Nagy Viktor Oszkár Becsúszó szerelem című vígjátékát és Enyedi Ildikó Feleségem története című alkotását. Kora ősszel lesz látható Herendi Gábor Toxikóma és Nagy Dénes Természetes fény című, Ezüst Medve-díjas filmdrámája.

A vetítések a hatályos óvintézkedések mellett zajlanak. Részletes moziműsor május 30-tól lesz elérhető a cinemacity.hu weboldalon.

 

MTI

pixabay