Baleset, sziréna

Négy baleset is történt csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Beregben

Helyi hírek

Csütörtökön négy baleset is történt Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Berkeszen, a Kossuth út elején egy személygépkocsi az árokba hajtott. A rendőrségi helyszínelés után a demecseri önkéntes tűzoltók kivontatták a járművet az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Kukoricát szállító tehergépkocsi és egy utánfutót vontató személygépkocsi ütközött tegnap a vasmegyeri Kossuth és Kéki utcák kereszteződésénél. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt.

A 403-as út 14-es kilométerszelvényénél, egy személygépkocsi áthajtott a körforgalmon. A sofőr otthagyta autóját, ami forgalmi akadályt képezett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 4109-es út 13-as kilométerszelvényénél, Aranyosapáti közelében. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. Személyi sérülés nem történt.