Aldi, élelmiszer, multi, áruház, kereskedelem

Csütörtökön nyitja meg a nyíregyházi Vay Ádám körúti üzletét az Aldi

Helyi hírek

Április 20-án nyitja meg új áruházát Nyíregyházán az Aldi.

A Vay Ádám körút 20. alatti új áruház az ötödik üzlete lesz az Aldinak Nyíregyházán. Az autóval érkező vásárlók számára a vásárlás idejére, a rendelkezésre álló szabad helyek számának erejéig ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak.

Április 20-ától 22-éig, illetve a készlet erejéig számos élelmiszert kínálnak a megszokottnál is kedvezőbb áron, de konyhai, fürdőszobai, kerti és sporteszközök, szerszámok is várják a vásárlókat, akár 70%-os kedvezménnyel. A nyitás alkalmából „Azon melegében” látványpékségben valamennyi helyben sütött pékárut 20%-kal olcsóbban kínálják.

Ha az első 300 vásárlónk egyikeként érkeznek, még LEGO-t is kapnak ajándékba. A nyitás napján 10 óráig minden 5000 Ft felett vásárló megpörgetheti a szerencsekereket, hogy garantált nyereménnyel térjen haza.

Bármilyen értékben is vásárolnak a 15. születésnapi játékban is részt vehetnek, május 10-ig. A blokkon szereplő AP-kódot kell feltölteniük az aldi.hu weboldalra, és a szerencsések megnyerhetik a 600 db 25 000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét vagy az 1 millió Ft-os fődíjat a játék végén.