Nyíregyháza Országzászló tér

Új padokat és hulladékgyűjtőket helyeznek ki Nyíregyháza városában

Helyi hírek

Hamarosan elkezdi a NYÍRVV Nonprofit Kft. a háttámlás padok kihelyezését a városban, természetesen a lakossági igényeket is figyelembe véve. A kéréseket elsősorban e-mailen keresztül várják, de lehetőség van azokat postai úton is eljuttatni a társasághoz.


Jelenleg több mint 1800 pad található a városban és emellett 2300 hulladékgyűjtő is kihelyezésre kerül, ebből jelenleg  mintegy 200 darab még a raktárban van, de az időjárás függvényében március végén, vagy április elején kihelyezik azokat.

A raktárakban lévő padokon teljes karbantartást végeztek, a sérült deszkázatot lecserélték és újrafestették. A kinti padokat is felújították a  NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai, és az előző évben beszerzett utcabútorok szerelése is folyamatban van. Tavaly összesen 188 darab utcabútort szerzett be a cég, és 20 darab saját készítésű háttámla nélküli padot is kihelyeztek a buszmegállókba.

A cég szerint valamennyi városrészben megfelelő számú utcabútor található, de ahol további igény jelentkezik, azokat megvizsgálják, és ha megfelelőnek találják a helyválasztást, abban az esetben kihelyezik a kért utcabútort.Az igényeket elsősorban e-mailen keresztül várják, de lehetőség van a megkeresést postai úton is eljuttatni a társasághoz. Nyíregyházána  Jósavárosból és az Érkertből kérték a legtöbben az utcabútorok kihelyezését, de a város többi részéből is érkeztek igények.