Hotel recepciós

Egy nyíregyházi szállodában dőzsölt, majd fizetés nélkül távozott egy debreceni férfi

Helyi hírek

Fizetés nélkül, futva távozott egy debreceni férfi az egyik nyíregyházi szállodából. A férfi 10 nap szállás és étkezés költségével maradt adós a szálloda felé.

A férfi 2022 márciusában jelentkezett be az egyik nyíregyházi hotelba, ahol tartózkodását folyamatosan hosszabbítva 10 éjszakát töltött. Amikor a recepciós tájékoztatta, hogy nem tud tovább a szállodában maradni és rendeznie kell a számláját, a vádlott közölte, hogy nincs nála készpénz, de elvinné a számlát a munkáltatójához és visszajön annak kiegyenlítése miatt. Ezt a recepciós nem engedélyezte, ezért a férfi telefonhívásra hivatkozva kiment a hotelből, majd onnan futva fizetés nélkül távozott.

A férfi tévedésbe ejtette a szálloda alkalmazottját azzal, hogy a tartózkodásával felmerült szállás és éttermi fogyasztás költségét megfizeti, azonban ez a vádlottnak már a beköltözéskor sem állt szándékában, összesen 277.000 forint tartozást halmozott fel. Az ügyészség csalással vádolja, és vele szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy az okozott kárt is térítse meg.

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.