Fidesz-szavazók, Fidesz-szimpatizánsok

Kilépett a Fideszből Újfehértó polgármestere

Helyi hírek

Kilépett a Fidesz-KDNP pártjából Dr. Hosszú József Újfehértó polgármestere.

A hírt Simon Miklós országgyűlési képviselő jelentette be a Facebook-oldalán.

Távozik a Fideszből Dr. Hosszú József, Újfehértó polgármestere – közölte a Facebook-oldalán Simon Miklós országgyűlési képviselő. Az újfehértói polgármester és a Fidesz között, az utóbbi években megromlott a viszony. Simon elmondta, hogy a legmélyebbre akkor került a viszonyuk, amikor a kampányban a polgármester nem támogatta a Fidesz jelöltjét.

“Polgármester úr eltávolodása a jobboldaltól az elmúlt időszakban is egyértelmű volt városunk lakói előtt, azonban ez az országgyűlési választási kampány hajrájában teljesedett ki, mikor is dr. Hosszú József az ellenzéki összefogás közös jelöltjének fórumán felszólalásával egyértelműsítette, nem szándékozik tovább támogatni a Fidesz-KDNP közösségét és annak jelöltjét.”

Ezt követően dr. Hosszú József a tegnapi napon benyújtott a Fidesz Magyar Polgári Szövetségből való kilépését tudomásul vettük és felszólítjuk a Fidesz-KDNP pártszövetség támogatásával nyert polgármesteri tisztségéről való lemondásra, mert baloldali cselekedeteivel méltatlanná vált a Fidesz-KDNP logójának viselésére

– írta Simon Miklós.