Dráma: kétszer is megerőszakolták, öngyilkos akart lenni Lil G

Helyi hírek Party Zone

A fiatal nyíregyházi rapper, Lil G döbbenetes részleteket osztott meg magánéletéről.

Laskai Lili, művésznevén Lil G dalaival meghódította a világhálót, a magánéletben azonban borzalmas drámák sorát élte át. Kétszer is megerőszakolták, többször bántalmazták, pszichiátriára került, legutóbb év végén pedig próbált öngyilkos lenni – írja a Blikk.

Az első erőszak még 15 éves korában, három évvel ezelőtt történt vele egy buli mosdójában. Nemrégiben újra nemi erőszak áldozata lett, egy autóban erőszakolta meg egy ismerőse.

– Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból – idézte fel a hátborzongató részleteket Lili az újságnak. A fiatal nyíregyházi sztár az őt ért trauma miatt decemberben megpróbált öngyilkosságot elkövetni, de – ahogy ő fogalmaz – “a szerelem életben tartotta”.