A LookIn lett Debrecen legígéretesebb startupja

Helyi hírek

2015 január 6-án kerül rendezték az !gen Debrecen innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzésének versenyét, ahol 5 csapat küzdött meg a 200 ezer forintos fődíjért.

Az !gen Debrecen versenye egy 3 hónapos intenzív innovátor, stratupper és társadalmi vállalkozó képzés lezárása. A versenyen az az 5 csapat mérkőzött meg, akik részt vettek ezen a 3 hónapos intenzív képzésen. A csapatok ez idő alatt  fejlesztették, tökéletesítették az ötletüket, ami kezdetben még többnyire csak a fejükben létezett.

Az 5 csapat, akik a versenyen részt vettek:

  • Appartman.net: Az Appartman olyan ingatlan hirdetési felület amit a jelen kor fiatal generációja és édesanyáink is egyszerűen tudnak majd használni.
  • Debrecen Hub: Debrecen első közösségi irodája.
  • Mindensync: Az univerzális konnektor – egy olyan szolgáltatás, amellyel adatokat mozgatnak különböző rendszerek között, és ezzel együttműködésre bírják őket.
  • LookIn: Közösségi partikereső alkalmazás, amely segítséget nyújt a szórakozni vágyóknak eldönteni, mely bulikba nézzenek be, vagy éppenséggel melyek irányába felesleges még elindulniuk is.
  • Planmaster: A PlanMaster applikációja úgy támogatja a fogorvosok munkáját, hogy közben a páciensek is jól járnak.

A csapatokat egy 5 fős zsűri fogja értékelni, de beszámított a jelenlévők szavazata is. A zsűri résztvevői: Réti Zsófia a Kreater Egyesület alapítója, Pristyur Veronika a Bridge Budapest vezetője, Dr. Bene Tamás a Debreceni Egyetem Tudomány és Technológia Transzfer irodájának vezetője, Molnár István András a SeedStar inkubátor vezetője és Dr. Széles Diána Debrecen alpolgármestere.

A végeredmény:

1. Lookin
2. Mindensync
3. Planmaster
4. Appartman
5. Debrecenhub