Házasság első látásra: Nelli úgy döntött, nem marad többé János felesége

Bulvár

“Isten veled, János” – így búcsúzott el férjétől Nelli, a Házasság első látásra című műsor egyik főszereplője.

A véghajrába ért a TV2 sikeres reality-je, a Házasság első látásra, melyben a párok egy kísérletben vettek részt: összeházasodtak egy idegennel, akivel aztán 6 hetet töltöttek együtt. A 6 hét után dönteniük kell, hogy együtt vagy külön folytatják tovább. Két házaspár választására már sor került, bár igaz, volt, aki idő előtt feladta: Petra és Andris egy héttel a vége előtt úgy érezték, nem bírják tovább elviselni egymást és szakítanak.

Gyöngyi és Csabi viszont egész jól összeszoktak a 6 hét végére és úgy döntöttek, házasokként folytatják tovább. Nem úgy Nelli és János.

A kaszinót üzemeltető férfi a levelét felolvasva elmondta, tudja, milyen messziről jutottak el oda, ahol jelenleg tartanak, s bár sok mindenben különböznek, arra vágyik, hogy szeresse őt a kedvese – írja a Blikk. Bizakodva tette fel ezúttal ezt a kérdést a feleségének, Nellinek a műsor csütörtök esti adásában:

Nelli, maradsz a feleségem?

Ezután Nelli is felolvasta a Jánosnak írt levelét, felidézte a házasságuk kínos és kellemetlen pillanatait is, elmondta, úgy érezte, nem tudta megmutatni igazi, lágy és nőies önmagát, aminek egyértelműen az volt az oka, hogy nem vonzódik a férfihoz.

Ahhoz, hogy én puszit, ölelést adjak a páromnak, nem felszólítás kell, hanem érzelem

vallotta be Nelli, aki az alábbi szavakkal búcsúzott el férjétől:

Isten veled, János.

Jánost nagyon bántotta, hogy a felesége nem tart rá igényt tovább, elsírta magát a kamerák előtt. Elmondta, nem haragszik Nellire és bízik abban, egyszer olyan párra talál, akivel boldogan leélheti az életét.