Tóth Gabi

Kivirult a szerelemtől Tóth Gabi

Bulvár

A Fricska táncegyüttes tagjai és a szerelmesek családja is nagyon örül Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatának.

A szerelemtől teljesen kivirült az énekesnő és a táncos is. Erről a táncegyüttes egyik ismerőse beszélt a Blikknek.

Máté és Gabi sugároznak a boldogságtól, és ennek a Fricska tagjai is örülnek. Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket

– nyilatkozta egy informátor, aki azt is elmondta, a kapcsolatuk nem befolyásolja a munkát, nem alakult ki emiatt feszültség senkiben.

Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner

– folytatta az ismerős, aki elmondta azt is, hogy amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz és ügyelnek arra is, hogy a backstage-ben se úgy viselkedjenek, mint egy szerelmespár, inkább elvegyülnek a többiekkel és együtt örülnek a koncertek sikerének.

De nemcsak a Fricska Táncegyüttes támogatja a szerelmesek kapcsolatát, Tóth Gabit már több családi rendezvényre is magával vitte Papp Máté Bence és Gabi családja is kiáll a kapcsolatuk mellett. Tóth Vera, Gabi nővére nemrég arra kért mindenkit, hagyják békén a húgát és új szerelmét, mert már ő sem tud aludni attól a sok bántástól, amit mostanában kap a testvére.