Kulcsár Edina és G.w.M

Magzatpózban várta végig a vihart Kulcsár Edina

Bulvár

Az elmúlt napok időjárása nagyon megijesztette a volt szépségkirálynőt, akinek gyermekkora óta viharfóbiája van.

Szombat hajnalban özönvízszerű esővel érkezett meg a vihar Budapestre. A hangokra álmából riadt fel Kulcsár Edina, aki a Borsnak árulta el, hogy gyermekkora óta viharfóbiája van, a félelem úgy el tud uralkodni rajta, hogy képes belázasodni.

A szombat hajnal rémálom volt, azt hittem, itt a vég, hallottam a dörejeket, meg amikor becsap egy-egy villám. Úgy ömlött az eső, hogy nem lehetett kilátni az ablakon

– mondta a lapnak Kulcsár Edina, aki annyira félt, hogy felébresztette férjét, G.w.M-et is, hogy csináljon valamit, de ő sem tudta megnyugtatni Edinát.

Magzatpózban feküdtem az ágyon, ölelve a kislányomat, hogy minél hamarabb vonuljon el a vihar. Közben még hat miatyánkot is elmondtam, hogy csak ezt éljük túl!

– folytatta a háromgyermekes édesanya, akinek csak a legkisebbik gyermeke, a májusban született Amara volt otthon, Csutival közös gyermekei az apukájuknál voltak. A vihar végül elvonult, de Edina nem lehet nyugodt, szombat délután érkezett az utánpótlás, és a következő napokban is esős idő várható.

Vihar: jégeső csapott le Debrecenre, piros riasztást adtak ki több járásra