Lilu

Lilu kiakadt: keményen beszólt Nacsa Olivérnek

Bulvár

A humorista szerint Pottyondi Edinának nem kellene humorizálnia, mert a humor nem egy női műfaj. Lilu nagyon kibukott a szavain.

“Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan ebben a szakmában” – mondta többek között Nacsa Olivér egy reggeli műsorban. A Blikk vette észre, hogy gondolataira a műsorvezető, Lilu is felkapta a fejét, és Instagram-történetében így reagált:

Amit ehhez írni akartam, jobb ha nem írom le. Illetve, ha férfi műfaj, akkor vajon miért nem sikerül? Potyondi Edina hát te, akkor most férfi vagy-e, vagy mi van?

– tette fel a kérdést ironikusan Lilu Insta-sztorijában, majd közzétett egy közös fotót is Amy Poehler és Tina Fey amerikai komikusokról, színésznőkről, ehhez a képhez pedig ezt írta:

Itt az ideje ezt a vicceskedést elengedni, csajok. Most szóltak, ez férfi műfaj.

Lilu Instagram

De nem Lilu az egyetlen, aki kiakadt Nacsa Olivéren, Péterfy-Novák Éva írónő Facebook-oldalán ezt írta a humoristáról:

A hogyan szerezzünk magunknak öt perc hírnevet című adásunkat látták. Segítek, több tehetség kellene és kisebb arc.

Később azt is hozzáttette, most vette észre, hogy április 1-je van, biztosan csak viccelt Nacsa Olivér. Dr. Varga-Damm Andrea ügyvéd, egykori politikus pedig ezt írta Nacsáról:

Üzenet Nacsa úrnak: aki manapság Fideszes lesz, az mind elveszti a humorérzékét. Maga sem járt másként. (Nézhetetlenek a műsorai.)