Zámbó Krisztián

Nem békült ki Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika

Bulvár

Hol szakítanak, hogy kibékülnek. Aztán megint szakítanak, majd megint kibékülnek – ilyennek tűnik Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika kapcsolata.

A hírek februárban végleges szakításukról szóltak, pár napja azonban felröppent a hír, hogy mégiscsak kibékülhettek egymással, mert Krisztián újra követni kezdte Zsuzskát Instagramon, holott szakításuk után első dolga volt törölni őt az ismerősei közül.

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy beinduljanak a kibékülésükről szóló pletykák. Zámbó Krisztián a Borsnak árulta el az igazságot.

Hallom én is a pletykákat, hogy együtt vagyunk Zsuzskával, de ez nem igaz. Tartjuk a kapcsolatot természetesen, nem értem, hogy miért kellene rosszban lennünk, ha szakítottunk

– mondta Zámbó Jimmy első fia, aki megerősítete, hogy attól, hogy találkoznak és beszélnek egymással, még nem lettek újra egy pár. Krisztián a lapnak azt is elmondta, van ettől most nagyobb baja is, mintsem a pletykákkal foglalkozzon: tönkrement a telefonja, amiben benne van az összes fellépésének a dátuma, a kontaktszemélyek elérhetősége és sok egyéb fontos információ is. Instagramján kért meg mindenkit, akik koncertet szerveztek neki, hogy keressék meg őt egyeztetés céljából.