Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Megszólalt Kucsera Gábor egyik szeretője: “Minden nő odavolt érte”

Bulvár

Tíz év házasság után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor, döntésükben szerepet játszik a megcsalás is.

Kucsera Gábor a hírek szerint sosem volt a hűség mintaképe, most az egyik szeretője elmesélte, ők hogyan bonyolódtak viszonyba egymással.

Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki

– mesélte a Blikknek a hölgy, aki szerette volna, ha a kilétét a nyilvánosság előtt továbbra is rejtély fedi, hiszen ma már boldog házasságban él. Amikor ő és a volt kajakos összejöttek, még a 20-as évei elején járt és nem tudott neki ellenállni. Hónapokig tartott a viszonyuk, amiről Szabina is tudott, látta az üzenetváltásaikat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de szemet hunyt felette, mert abban bízott, jó útra tér a férje. Kucsera azonban nem változott meg.

Mint később a szeretője is megtudta, másokkal is kikezdett, és nyilván a többi nő sem tudott ellenállni neki, mert szerinte Kucsera Gábor “nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani”.