Fekete Dávid

Fekete Dávid volt felesége kiakadt, amiért elárulta kisfiuk balesetét

Bulvár

A volt megasztáros elmesélte, amíg börtönben volt, egyik kisfia kiesett a tetőtéri ablakon.

Ezt felesége mondta el neki a válóperes tárgyalásukon, Fekete Dávid pedig két nappal ezelőtt kitálalt az esetről a médiában, ezzel megszegve megállapodásukat, hogy nem beszélnek a balesetről.

Ügyfelemmel döbbenten állunk a szerdán az RTL Fókusz riportjában elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott

– nyilatkozott a Blikknek a feleség, Horváth Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki szerint az édesanyában a riport mély sebeket tépett fel, hiszen minden szülőnek a legnagyobb félelme az életében, ha a gyermekének baja esik. A baleset után a gyámügy is kiment a helyszínre, hogy környezettanulmányt készítsen, de mindent rendben találtak, arra jutottak, egy véletlen balesetről volt szó, ami sajnos bármikor bárkivel előfordulhat. Az ügyet akkor lezárták.

Regina ügyvédje nem érti, miért nyilatkozott mégis az esetről Fekete Dávid, hiszen volt felesége mindent megtett és megtesz azóta is, hogy közös ikerfiaik és édesapjuk között jó kapcsolat legyen. Kizárólagos szülői felügyeleti joga ellenére tulajdonképpen bármikor találkozhat gyermekeivel a jelenleg házi őrizetben lévő Fekete Dávid is.