Szabó Ádám

Hiába bántják, Szabó Ádám menyasszonya kiáll a szerelmük mellett

Bulvár

Mindössze néhány hónapos együttjárás után tavaly év végén Szabó Ádám eljegyezte kedvesét, Jennifert, aki épp, hogy csak elvált az Éjjel-nappal Budapest Marcijától, Kolozsváry Zsolttól.

Sokan bántják a szőke szépséget azért, amiért igent mondott az énekesnek, de a Blikk kiszúrta, hogy Jennifer nem hagyja magát, közösségi oldalán állt ki szerelmük mellett. Bejegyzéséből az is kiderül, olyan barátja is volt, aki eleinte támogattta őt, majd mégis elfordult tőle Ádámmal való kapcsolata miatt. Ő azonban nem foglalkozik ezzel, azt teszi, ami boldoggá teszi őt.

Hiába a sok “úgyis vége lesz”, “nem tart sokáig”, nem illünk össze” és az ennél csúnyább vélemény, engem nem tántoríthat el Tőled semmi! Azt választottam, hogy szeretni, tisztelni és becsülni foglak egy életen át! Mert az érzés mellett döntés kérdése is! Nemcsak a szerelmem, hanem a társam és a barátom is vagy. A békém a háborúban!

– írja többek között szerelmi vallomásában a gyönyörű lány, aki elmondta, közösek a céljaik Ádámmal, és vele jó lesz megélni még a rossz pillanatokat is, mert nyilván azokból is akad majd a házasságuk alatt.

 De jöhet bármi, a kezedet nem engedem el, ígérem!

– zárta megható sorait Jenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🐺 Jennifer (@jenniferfrks) által megosztott bejegyzés