Krausz Gábor

Krausz Gábor: “Bármi történjék, az összes lehetőséget megragadom arra, hogy megvédjem a családomat!”

Bulvár

Folyamatosan gyalázkodó üzenetekkel bombázzák Tóth Gabit és férjét, Krausz Gábort. A kislányukat sem kímélik.

A séf igyekszik humorosan lereagálni a gyalázkodó üzeneteket, de a Borsnak ugyanakkor elmesélte, gyakran erős idegzet szükséges ezen megnyilvánulások kezeléséhez. Legutóbb egy fickó “f*sz szopónak” nevezte őt, mire Krausz Gábor elmagyarázta neki, a “f*szszopó” szót egybe kell írni, ellentétben például a “k*rva anyáddal”.  Próbálja tehát viccesen kezelni az ilyen helyzeteket, de van, amit már nem tud nem komolyan venni. Ilyen volt az is, amikor azt írták neki: “remélem halva születik a kislányotok”.

A sztárséf nem érti, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, szerint ahhoz már nagyon gonosznak kell lenni, hogy valaki egy gyerek halálát kívánja. Krausz Gábor elmondta, már egy ügyvédet is felkerestek a gyalákodó üzenetek miatt.

Voltunk egy ügyvédnél és szóba került, hogy megtennénk a feljelentést ezek ellen a gyalázkodók ellen. Azonban a jog, jelen állás szerint még egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy az interneten történő messenger üzenetekkel foglalkozzon. Ha azt írná valaki, hogy „meg foglak ölni”, akkor tehetnék feljelentést, de azért, hogy „dögölj meg!”, azért nem

– mondta Krausz Gábor, aki nem hajlandó elfogadni, hogy nincs büntetése ennek, ezért ezeket a bejegyzéseket megosztja az Instagramján, hogy legalább ott lássák.

Olyan, mint egy szégyenfal. Engem az sem érdekel, hogyha beperel valaki. Bármi történjék, az összes lehetőséget megragadom arra, hogy megvédjem a családomat!

– mondta Tóth Gabi férje, aki korábban már azt is elárulta, akár verekedni is képes lenne, hogy megvédje feleségét, Tóth Gabit.