Solyom Berni nyerte az idei X-Faktort

Bulvár

Szombat este eldőlt, ki lett 2022 legjobb hangja. Nem mindenki örült a végeredménynek, de a közönség szavazatai alapján Solyom Berni nyerte a 11. évadot.

A 17 éves lány a szombat esti döntőben Puskás Peti versenyzőjét, Kiss Kevint és Gáspár Laci pártfogoltját, Mihályfi Lucát is lepipálta. A végeredményről a nézők fejtették ki véleményüket az X-Faktor Facebook-oldalán – vette észre a Femina.

Berni győzelméhez rengetegen gratuláltak, sokan vannak, akik az első perctől kezdve tudták, ő nyeri meg az X-Faktort, mert nagyon különleges tehetségnek tartják. Mások szerint azonban nem neki kellett volna győznie, hanem inkább a második helyen végzett  Kiss Kevinnek.

Kész vicc ez az egész! A Kevin sokkal jobb volt, és sokkal jobban megérdemelte! Sőt, a Kevinnek és a Lucának kellett volna a két döntősnek lenni! De hát az Alex mentoráltja, meg kellet nyernie, persze!

– írta egy kommentelő.

Semmire való volt, aztán megnyerte. Semmi hangja nincs, mintha beszélne, nem is énekelne. Komoly, tiszta vicc az X-Faktor, a Dieter Bohlen már első nap kicsapta volna

– írta egy másik. Akad olyan vélemény is, mely szerint a fiatal lány csak azért tudott nyerni, mert határon túli magyar, és mindig “őket szokták nyomni”.

Fotó: Facebook/xfaktorhungary