Majka és Curtis

Curtis összeveszésük óta nem beszélt Majkával

Bulvár

Őszintén tárulkozott ki életéről Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában, Majkával való viszonyáról és a drogproblémáiról is mesélt Ádámnak.

Curtis felidézte az évekkel ezelőtti eseményeket, amikor először vesztek össze Majkával. Beismerte, az tényleg az ő hibája és a kábítószer miatt történt. De azóta tiszta, hosszú hetekig volt elvonón és azóta is “kezelik”, rendszeresen jár pszichiáterhez. Az idei, nyári összeveszés azonban úgy véli, nem miatta történt, és semmi köze nem volt a kábítószerhez, hiába írta ezt a sajtó. Szerinte Majka kétértelműen fogalmazott, ő sem érti, hogy miért, de ebbe a műsorba is azért jött, hogy megmutassa az embereknek: tiszta és nem él semmilyen droggal.

Összeveszésüknek teljesen más oka volt Curtis szerint. Elismerte, idővel eltávolodtak egymástól Majkával, és valamiért azt érezte, a társa mindig próbál valamilyen főnök szerepet kialakítani közöttük – írja a Liner.

Mivel együtt értük el az összes nagy sikerünket, én ezt nem tartottam korrektnek. Nem egy zenekartag voltam, hanem egy másik társember

– mondta Curtis, aki nem érezte, hogy Majka egyenrangú társként kezelte volna őt. Igazságérzete miatt felerősödött benne egyfajta védekezési mechanizmus, úgy érezte, nem tudja 100%-osan önmagát adni, ezért hagyta ki azokat az ominózus bulikat. Azóta nem is beszéltek Majkával, még telefonon sem, de Curtis szerint jobb így, eleve ki sem kellett volna békülniük. Azt is elismerte, a pénz miatt is neheztelt Majkára, mert nem annyit keresett, mint ő.

Drogproblémáiról is őszintén beszélt a rapper.

A legfélelmetesebb az volt ebben az egészben, hogy annak ellenére, hogy már nem hozott jót, ennek ellenére is csináltam

– vallotta be Curtis és felidézte azokat az éjszakákat, amikor a kokain hatása alatt a sarokban állt, nehogy valaki mögé tudjon állni.