Nagy Alekosz

Alekosz keményen odaszólt a drogos énekesnő menedzserének

Bulvár

Napok óta tartja lázban a hazai celebéletet nyomon követőket a kérdés: vajon ki volt az az ismert magyar énekesnő, akit bedrogozva, karjain sérülésekkel vittek kórházba?

Egyesek tudni vélik, hogy Tóth Andiról van szó, akinek a menedzsere mindent tagad. Alekosz szerint viszont előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, kár volt hazudni. A Bors szúrta ki, hogy Alekosz a Facebook-oldalán akadt ki a hírességre, és azt sem nézi jó szemmel, hogy a körülötte lévők próbálják eltusolni az ügyet.

Ön és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni, a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország. Íme a teljes Magyar sajtó, a rajongók és a követők hülyéneknézése. Ugye? Menedzserúr. Pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott.. de így belehazudni mindenkinek a pofájába?!

– írja Alekosz, aki úgy gondolja, hogy ha a “botcsináltamenedzser” és “tinglitangli kegyeltje” megússza ezt az ügyet, az egyértelmű üzenettel fog bírni: csak inni és drogozni kell ahhoz, hogy az ember népszerű és nagy sztár legyen.