Tóth Gabi

Tóth Gabi és a hányás

Bulvár

A hányásról írt bejegyzést az énekesnő. Kislánya, Hannaróza élete első ilyen élményét mesélte el.

A csalad.hu-n megjelent blogbejegyzésében árulta el Tóth Gabi, hogy mennyire viszolyog a hányástól. Még gyerekkorában egyszer napszúrást kapott, ami után három napig hányt, és ez annyira borzasztó élmény volt számára, hogy soha nem akarta, hogy az ő gyermeke hasonlót éljen át valaha is.

Nálam ez egy gyenge pont, mert ha valamitől fóbiám van, az a hányás. Most biztos sokan felszisszentek, hogy ugyan, ez már a sokadik fóbiád, Tóthgabi! De ha azt mondom, hogy inkább megyek fel egy felhőkarcoló tetejére egy emberekkel tömött liften, miközben egy pók mászik rajtam, mint hogy végigaszisztáljak egy hányást, akkor sejthetitek, hogy ez a fóbiám hányadik a sorban

– írja az énekesnő, aki hálás is azért a Jóistennek, hogy az elmúlt közel három évben nem kellett ezzel az élménnyel megküzdenie a kislányának, na és persze neki sem.

Most viszont ennek is eljött az ideje, Hannaróza ugyanis találkozott “róka komával”, ami feltehetőleg annak volt köszönhető, hogy kolbászt evett vacsorára. Gabi próbálta higgadtan kezelni a helyzetet, ami szerencsére a kislányát egyáltalán nem viselte meg: “mint aki jól végezte dolgát, kirakta, amit ki kellett, azután ment tovább az útjára”.  Az énekesnő elárulta olvasóinak, kivételesen örül, hogy valamiben nem rá hasonlít a kislánya.