Az X-Faktor első élő showjában váltott nevet az RTL

Bulvár

Szeptemberben jelentette be az RTL Klub, hogy 25 év után hamarosan új névvel, pusztán RTL-ként folytatja tovább a csatorna.

A nagy pillanatra az idei X-Faktor első élő showjában került sor, a műsorvezető, Miller Dávid az első versenyző, Beretka Ádám fellépése után jelentette be, hogy eljött a név- és arculatváltás ideje. Fel is mutatott aztán a mikrofonjával a bal sarokba, ahol meg is történt a váltás, a műsor az RTL Klubon kezdődött el, de már az RTL-en ért véget.

És ez volt talán a legizgalmasabb, ami történt az X-Faktorban szombat este.

Végignézve az elmúlt évadok győzteseit sem lehet kérdés, hogy a műsor bevallottan nem a jövő sztárjait keresi, hanem azokat, akikért leülnek a nézők a tévé elé, és rááldozzák a szombat estéjüket erre az elképesztően hosszú, monstre reklámblokkokkal és sablonos pop-produkciókkal tagolt műsorra – írja a 24.hu. A lap arra is emlékeztet, talán a 2016-os nyertes, Opitz Barbi volt az utolsó, akiből legalább közepesen ismert név lett, a többiek nem igazán kezdtek nagy karrierbe, és úgy tűnik, így lesz ez a mostani fiatalokkal is.

Kiemelkedő produkciót egyik versenyző sem tudott felmutatni igaz, Gáspár Laci szerint Bodrogi Gyula unokája, Bodrogi Enikő olyan jól énekelt, mint még soha senki azon a színpadon. Kijelentésére durván kikerekedtek ByeAlex szemei és kisebb vita alakult ki a mentorok között. És nagyjából ennyi izgalom jutott az első adásra.

A biztos továbbjutók közé Kiss Kevin, Mihályfi Luca, Sólyom Bernadett és Serbán Szebasztián került, a többiekről a közönség döntött. A szavazás alapján csatlakozott hozzájuk Helfy Alexa, a Synergy, Boros Marcell és Bodrogi Enikő. Az első adásban máris négy előadó, Sophia Khan, Beretka Ádám, Váradi Ábel és az Isky & Szkym duó esett ki.