Szilágyi Liliána Kadarkai Endre interjú

Kapcsolati erőszak gyanúja miatt nyomoznak Szilágyi Liliána ügyében

Bulvár

Szilágyi Liliána nemrég tett drámaian részletes vallomást arról, hogyan bántalmazta őt édesapja szexuálisan, testileg és lelkileg.

Vallomását követően a Fővárosi Törvényszék, feljelentést tett. A Telex tudta meg, hogy kapcsolati erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Liliána 2021 decemberében szánta el magát arra, hogy beszámoljon azokról a döbbenetes cselekedetekről, amelyeket állítása szerint édesapja, Szilágyi Zoltán követett el ellene. Úszóedző apja mindent tagadott és cserébe becsületsértésért perelte be lányát.

A becsületsértési per azonban nem kezdődhet még el, a tárgyaláson jelezte a bíró ugyanis, hogy először büntetőeljárásban kell kivizsgálni azt, amit az úszónő állít. A Fővárosi Törvényszék szeptember 23-án tett feljelentést és küldte meg az iratokat a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak nyomozás céljából.

Szilágyi Liliána sokkolóbbnál sokkolóbb dolgokat mesélt édesapjáról, legutóbb arról is beszélt, fiatal lány korában este az ágyban fekve apja hozzányomta a merev péniszét, de olyan is volt, hogy a melleit és a fenekét fogdosta “ellenőrzés” céljából. Az uszodában sem volt vele kíméletes, többször „tüdőztetést” tartott vele, addig nyomta őt a víz alá, amíg el nem kezdett ernyedni.