Zárt osztályra kerül Győzike

Bulvár

Gáspár Győzőre a szőnyegen fekve, begyógyszerezve találtak rá. Hat hétre újra bevonul a zárt osztályra.

Az ország Győzikéje nagyon súlyos problémákkal küzd, melyekről a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt, meglepő őszinteséggel. Nem véletlenül.

Szerinte Berki Krisztián is hasonló problémákkal küzdött, és az vezetett tragikus halálához, hogy nem beszélt senkinek gondjairól – írja a Blikk. Győzike nem szeretne így járni, így a nyilvánosság elé állt.

Mikor elmegyünk egy hatcsillagos hotelbe Cancúnba, Mexikóba, és az anya a két gyerekkel lemegy a tengerpartra, az apa fennmarad a szobában, behúzza a függönyöket, és kirakja az ajtóra, hogy ne zavarjanak, mert egy olyan rohamot kaptam

– kezdte betegségéről Győzike, aki egyáltalán nem tagadja, olyan súlyos problémái vannak, melyek kihatnak az egész családra.

És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul

– mondta Győzike, aki legutóbb hét szem gyógyszer helyett húszat szedett be. Természetes számára, hogy beszél a mentális betegségéről és már alig várja, hogy eljöjjön az idő és újra a zárt osztály vendége lehessen, alkoholistákkal, gyógyszerfüggőkkel, drogfogyasztókkal együtt.