Tóth Dávid, a Nagy Ő

Tóth Dávidnak új barátnője van

Bulvár

A Nagy Ő két hónapig volt együtt választottjával, Laurával, de utána sem sokáig volt magányos: betoppant az életébe valaki.

A TV2 decemberben adta le A Nagy Ő című műsorát, ahol a kajakozó Tóth Dávidért küzdöttek a lányok. A befutó Laura lett, ám kiderült, románcuk nem tartott sokáig. Azóta Laurának már új szerelme van, és most kiderült, Dávid sincs egyedül. Bár nem a műsor hozta el számára a szerelmet, a kajakos mégis örül, hogy részese lehetett a kalandnak.

Nyitottabb lettem, a forgatás sokat segített abban, hogy beszéljek az érzéseimről, hiszen korábban nehezebben nyíltam meg és fejeztem ki magam érzelmileg

– nyilatkozta a Blikknek Tóth Dávid, aki korábban a közösségi oldalakon ismerkedett, de most annyi üzenetet kap és annyifélét, hogy már nem tudja kezelni a levelezését. Nem is szeretne már minden levelet megnyitni, mert a bolondos üzenetektől kezdve a felkínálkozó leveleken át a negatív üzenetekig nagyon sokat kapott az utóbbi időben.

Marad a szórakozóhelyen, baráti társaságon keresztüli ismerkedés. De jelenleg egyik sem aktuális

– mondta Dávid, majd hozzátette: már jelenleg is van valaki az életében.

Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk. Persze, ha ezt az interjút most elolvassák, biztosan meg fognak rohanni az újságírók engem, bennünket… Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem

– folytatta Dávid, aki számára végül kiderült, Laurával ez nem szerelem volt, hanem inkább erős fellángolás. A szakításukat követően nem is gondolt a randizásra, aztán egyszer csak megérkezett az életébe ez az új lány, akinek kilétét egyelőre még nem fedte fel a kajakos.