VIDOR Fesztivál 2024

VIDOR Fesztivál 2024: Kezdődik…

Helyi hírek Kultúra

Nyíregyházán már minden készen áll, 2024. augusztus 23-án kezdetét veszi a város egyik legfontosabb kulturális és könnyűzenei programja, a VIDOR Fesztivál.

Már délután érdemes a belváros felé venni az irányt, ahol a mutatványosok kápráztatják el a munka után fáradtan hazafelé tartókat és a családokat. A megnyitó ünnepség 18:30 órakor kezdődik, a nyitónap első sztárvendége pedig a NOX együttes lesz. 19:00 órakor látványos koncertjükkel először lépnek a Kossuth téren felállított színpadra a VIDOR Fesztivál közönsége elé. Őket követi a nagyszínpadon 20:30 órától a Fonogram-díjas Firkin punkzenekar.

A már régóta “vidorozók” tudják, késő este a VIDOR Kert felé érdemes venni az irányt, ahol 22:00 órától Gulyás Attila, a Móricz Zsigmond Színház színművésze és Kazár Tici ad közös koncertet, 23:00-tól pedig Kelet-Magyarország ikonikus lemezlovasa, Dj. Németi pörgeti tovább a közönséget.

A nyitónap színházi előadása a Szívhang című darab lesz Szulák Andrea, Epres Attila, Györgyi Anna és Sajgál Erika szereplésével 19:00 órától a Móricz Zsigmond Színházban.