Zoltán DVTK szurkoló poénja a Nyíregyháza-Diósgyőr meccsen

Poénnak szánta a DVTK szurkolója, hogy a csapat mezében akarta végrehajtani a kezdőrúgást Nyíregyházán

Sport

A miskolci csapat drukkere elárulta, mi volt a szándéka a kezdőrúgással Nyíregyházán, amit DVTK meze miatt a játékvezető nem engedett elvégezni.

Nem kevés pénzt fizetett érte Zoltán, mégsem rúghatott bele a labdába a szombati Nyíregyháza-Diósgyőr mérkőzésen. Amikor ugyanis a pályára ment, levette felsőjét és így kiderült, Diósgyőr-mezt visel és ebben akarta elvégezni a szabadrúgást Nyíregyházán. Bogár Gergő játékvezető azonnal leküldte.

Az MLSZ szerint helyesen járt el, hogy nem engedett a provokációnak. Még akkor sem, ha Zoltán százezres nagyságrendű összeget fizetett a kezdőrúgás elvégzéséért. A Sportal ráadásul úgy tudja, sehol sincs meghatározva, hogy egy NB I-es meccsen csak hazai szimpatizáns élhet a lehetőséggel. A lap megírta azt is, hogy Zoltánt szombati tette miatt hősként éltetik Miskolcon, a következő hazai DVTK mérkőzésen pedig ingyen végezheti el a kezdőrúgást.

Szerintünk a bírónak nem lett volna joga leparancsolni őt a pályáról. Az egész egyébként nem lett volna több, mint egy ártatlan poén. A szurkoló valószínűleg joggal követelheti majd vissza a pénzét, amit kifizetett. Tartjuk annyira korrektnek a nyíregyháziakat, hogy helyesen cselekednek majd

fogalmazott a lapnak az amigeleken.hu szurkolói weboldal főszerkesztője, Emődi Zoltán. A 1910.hu szurkolói oldal azt is megtudta, Zoltán azt tervezte, hogy a kapura vezeti a labdát, ami azonban tilos, a kezdőrúgást gyorsan kell elvégezni úgy, hogy a labda ne hagyja el a kezdőkört.