Keresztes Krisztián

Több mint nyolcezer néző lesz a Szpari-DVTK mérkőzésen

Sport

Focilázban ég Nyíregyháza, mindenki a szombati, Diósgyőr elleni összecsapásról beszél. Telt házas lesz a mérkőzés, több mint nyolcezer embert várnak a Városi Stadionba.

A Szpari ellenfele a Diósgyőr lesz, azaz ismét egy rangadó vár a csapatra. A szombati a 61. mérkőzés lesz a két csapat között, az NB-I-ben pedig a 25. Az élvonalban nyolc alkalommal győzött a Szpari, hétszer pedig a DVTK, azaz kiegyenlített a mérleg. Utoljára 2010-ben sikerült megverni a borsodiakat a legmagasabb osztályban, az NB-II-ben viszont 2022-ben is nyírségi siker született, Kovács Ádám szerezte a győztes gólt. A Spartacus jó formában van, Kecskeméten úgy nyert a gárda, hogy nem kapott gólt – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

Nekem a Debrecen elleni volt az első telt házas meccsem, és fantasztikus volt a hangulat. Ez egy játékosnak mindig felelmelő érzés, és plusz motivációt jelent

– mondta Keresztes Krisztián, a Szpari játékosa, aki tudja, a védelem stabilitása bevált a csapatnál, és most is nagyon fontos lesz, valamint a támadásba történő átmenetekre is nagyon figyelniük kell, mert ezt jól csinálja a Diósgyőr.

A Szpari-DVTK mérkőzés szombaton 19.30-kor kezdődik a Városi Stadionban, a mérkőzésre minden jegy elővételben elkelt.